Valikko Sulje

Pajalan Perhekoti

Olemme yksityinen, 7-paikkainen ammatillinen perhekoti. Tarjoamme lapsille ammattitaitoista ja arkilähtöistä hoitoa, kasvatusta sekä opetusta. Perhekotimme sijaitsee Oulaisissa, 1,6 km keskustasta. Koulut ja päiväkodit ovat perhekotiamme lähellä, sekä kaikki harrastus- ja virkistysmahdollisuudet; kirjasto, elokuvateatteri, uimahalli ynnä muut palvelut.

Arvot:
– yhteisöllisyys
– avoimuus, rehellisyys
– lapsilähtöisyys
– tasapainoinen arki

Toimimme ympärivuorokautisesti. Perhekodissamme asuu perhekotivanhemmat ja siellä työskentelee ammattitaitoista henkilökuntaa; sosionomeja, lähihoitajia ja sairaanhoitajia.

Taitava henkilökuntamme ja erinomaiset tilamme mahdollistavat sen, että meillä on mahdollisuus hoitaa myös erityisen tuen tarpeessa olevia lapsia ja nuoria, kuten kehitysvammaisia.
Tasapainoinen ja turvallinen arki ovat toiminnallemme tärkeä lähtökohta. Meillä jokainen lapsi saa kehittyä omaksi yksilökseen, ja jokaisen yksilölliset tarpeet huomioidaan arjen toiminnoissa.

Jokainen lapsi saa oman huoneen, ja meillä on suuret yhteiset keittiö- ja muut oleskelutilat. Laajat ulkotilat ja läheinen luonto mahdollistavat runsaan ulkoilun ja luonnossa oleskelun.

Henkilökunnan suorittamia koulutuksia
Nepsy-valmentaja 2018-2019
Tunnetaito-ohjaaja 2018-2019